понеділок, 6 лютого 2017 р.

День Ксенії



Ім'я Ксенія має грецькі корені і перекладається, як «чужинка», «гостя».
Коротка характеристика


Ці жінки мають дуже привабливу зовнішність і знають про це. У них відмінний смак і здатність навіть в недорогому вбранні виглядати чудово.
Вони наполегливі, вперті, вміють добиватися свого. У питаннях, в яких у них є принципова позиція, переконати не представляється можливим. Але при цьому вразливі і ранимі. Їх самостійність часом є лише зовнішньою, насправді вони потребують підтримки і схвалення близьких людей.
У сімейних відносинах відрізняється вродженої мудрістю. Вона вміє бути м'якою і турботливою з коханим чоловіком, навіть незважаючи на свій твердий характер, є чудовою господинею і берегинею вогнища.



Іменини Ксенії

День народження іноді називають іменинами, але насправді це два різних свята, хоча іноді, звичайно, вони можуть збігатися.
При хрещення людині дається ім'я святого, який стане його небесним покровителем, надають допомогу у всіх благих справах. У свою чергу, день вчинення хрестин буде називатися іменинами або днем ангела. Але далеко не всі пам'ятають дату свого хрещення. Однак, це не означає, що людина більше ніколи не дізнається, коли у нього це свято і хто його покровитель.
Визначити дату дня ангела Ксенії можна за допомогою церковного календаря. В ньому вказані числа місяців протягом року, які вшановують пам'ять святих з таким же ім'ям. Те число, яке буде йти першим після дня народження, і вважають днем ангела чи іменинами Ксенії. Усі інші числа називають «малими» іменинами. У році може бути 3 дні імені Ксенія:


31 січня згадують мученицю Ксенію;

6 лютого вшановують блаженну Ксенію Петербурзьку і святу Ксенію Миласскую;

26 серпня - день преподобної Ксенії (в миру цариці Ірини).

Немає коментарів:

Дописати коментар